Horsens Golfklub  
 
Print

Junior

Lukket og slukket

mandag d. 21. september 2009 kl. 12:44

 

For andet år i træk har vore juniorer vundet kredsturneringen.
Siden turneringen i Gyttegaard 23. august har vi spillet i Jelling, Vejle og Juelsminde.

5. september i Jelling stillede vi op med 12 spillere, heriblandt Mathias Blicher i A-rækken, Mathias havde en rigtig god dag og sørgede for at klubben fik 5 point, han både vandt brutto og netto og sikrede sig selv et flot nyt encifret handicap.
I B og C-rækken opnåede hhv. Andreas Uldall og Alexander Loft 5 pladsen.

12. september i Vejle stillede vi op med 12 juniorer i 3 rækker men om spillerne havde fået det forkerte ben ud af sengen eller banen ikke lå til dem på dagen fandt vi aldrig ud af, fakta var et kollektivt break-down med en 5 plads til Oliver Rasmussen i B-rækken som bedste resultat. Flot nok af Oliver, som ugen inden havde fået gipsen af den brækkede arm. 
Ud over 5 pladsen tog Jacob Madsen og Christoffer Astrup sig af 7.pladsen i hhv. A og C-rækken.

20. september i Juelsminde stillede vi op med 11 juniorer, her lykkedes det Rasmus Lomholt i A-rækken at vinde brutto og dele førstepladsen netto i alt 4 point, Jacob Madsen sikrede Horsens det 5 point med en runde i 75 slag. Stephanie Astrup brugte et slag for meget for at få point.
I B og C rækken høstede vore spillere megen erfaring de kan bruge fremover.

Samlet set har vi inden sidste runde i Stensballe lørdag d. 26. september 72,83 point og kan ikke længere hentes af nr. 2 som er Gyttegaard med 35 point.

Et stort tillykke til klubben, til trænerne, til de spillere der gennem en lang turnering alle har bidraget til det flotte resultat og til Pernille Astrup som har samlet et stort slagkraftigt hold til matcherne.

 

For overblik se her.


Se lidt billeder nedenfor.

Med venlig hilsen

Hans Lomholt

Kredsturnering Juelsminde 20.9.09 (0,09 Mb)

Læs mere...