Junior

Beretning fra Talent 2 kursus i Svendborg

fredag d. 11. september 2009 kl. 08:45

Beretning fra Stephanie Astrup:

Jeg, Stephanie Astrup og Mads Lomholt, har været på talent 2 kursus i Svendborg golfklub i sidste weekend.

Vi har lært mere, end vi kunne, da vi kom, det har jeg i hvert fald, og samtidig haft en god oplevelse.

Vi havde dog mange teori timer i træk, det kan godt blive ændret til de næste talent 2 spillere, men ellers var det en god tur til Svendborg golfklub.

Da vi havde teori, lærte vi meget om: før-svings-principper, tiden der er til golf, motion og meget mere…..da vi kom, fik vi også en kursusmappe, rimelig god, og det er da også dejligt at dgu laver sådan nogle ting til os spillere.

Vi var også ude at løbe, det var vi lørdag, der løb vi interval løb, vi løb i fire minutter alt hvad vi kunne, og holdte to minutters pause ud og det samme hjem, så tre minutter ud og halvanden minuts pause, så det samme ind, så løb vi 2 minutter ud, og holdte et minuts pause, det samme ind.

Søndag løb vi også, der løb vi morgen løb kl. halv otte, der løb vi halvanden kilometer ud, og halvanden kilometer ind.

Tak til Horsens Golfklub for at sende mig på kursus.

Hilsen Stephanie Astrup