Horsens Golfklub  
 
Print

Junior

Kredsturnering Gyttegaard 23. august

tirsdag d. 25. august 2009 kl. 08:47
 

Fantastisk tidlig søndag morgen, endnu en gang skal vi af sted til en kredsturnering, denne gang i Gyttegaard. Hjemmefra kl. 6.00, 3 opsamlingssteder og så er det af sted til Gyttegaard i høj solskin og 15 graders varme, en dejlig morgen.

Vi stiller endnu en gang op med flest spillere i A-rækken, Simon Kaiser er tilbage i fin form efter et år på golfefterskole, Simon har fornøjelsen af at være med i første flight kl. 8.00, herefter starter vore spillere i en jævn strøm. I A-rækken deltager foruden Simon Kaiser, Frederik Lippert, Jacob Madsen, Rasmus Lomholt, Christian Lind, Stephanie Astrup, Søren Just, Oliver Hagedorn-Olsen og Christian Hjorth.

I B-rækken har vi Christoffer Stenshøj med og i C- Rækken stiller vi op med Alexander Loft, Mikkel L. Jensen, Christoffer Astrup og Camilla Bang Christensen.

Vore spillere leverer en flot indsats på dagen, Frederik Lippert vinder A-rækken med netto 68 slag, Jacob Madsen vinder A-rækken brutto med 74 slag og Alexander Loft deler 2 pladsen i C-rækken med flotte 17 point for 9 huller.

De fine resultater sikrer klubben 7,5 point kun 0,5 point fra Gyttegaard som på hjemmebanen sikrer sig 8 point.

Med 4 spillerunder tilbage i hhv. Jelling 5/9, Vejle 12/9, Juelsminde 20/9 og Stensballe 26/9 ligger vi på en helt suveren førsteplads med 62,83 point efterfulgt af Skanderborg med 27 point.

Det kan næsten ikke gå galt og vi vil tage pokalen for andet år i træk.

For fuldstændig resultatliste se: http://www.distrikt2.dk/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=51

Se billeder nedenfor i PDF-fil.


Se desuden flere billeder her:

http://picasaweb.google.com/GRCGraphicHouse/Kredsturnering230809#


Med venlig hilsen
Hans Lomholt

Junior i Gyttegård d. 23. august 2009 (0,731 Mb)

Læs mere...