Junior

Juniorerne er suveræne 1’ere

onsdag d. 19. august 2009 kl. 07:13

Det står helt klart efter 5. spillerunde på Skanderborgs bane i kredsturneringen for distrikt 2 syd lørdag d. 15. august 2009. Vi fører nu med mere end 25 point til vores nærmeste modstander, og der er ”kun” 5 spillerunder tilbage i denne sæson.

Søren Just vandt både brutto og netto i A-rækken, Simon Kaiser Frederiksen blev nr. 2. I B-rækken fik Christoffer Stenshøj en flot 3. plads og C-rækken blev vundet af Christoffer Astrup og med Alexander Loft på 3. pladsen. Derudover trodsede Oliver Hagedorn, Andreas Thyssen, Andreas Ravnsborg, Marek Nowak, Andreas Damgaard Nielsen og Kamilla Bang Christensen regnen. RIGTIG FLOT GÅET.

Allerede på søndag spiller juniorerne kredsturnering igen i Gyttegård, hvor vi igen stiller med mange top motiverede juniorer fra Horsens Golfklub.

Pernille Astrup