Vi åbner for spil i 4-bolde med restriktioner fra onsdag d. 15. april

I takt med, at dele af det danske samfund genåbner efter påske, vurderer Dansk Golf Union, at der også kan åbnes flere muligheder for golfspil i perioden frem til 10. maj.

Vi følger disse anbefalinger, som stadig rummer en lang række begrænsninger. DGU’s anbefalinger er tilrettet forholdene i Horsens Golfklub, og det betyder

• at der kan spilles i 4-bolde (både medlemmer og greenfee gæster)
  • at drivingrange er åben – hver anden måtte – og max 50 bolde pr. person
  • at indspilsområde er åben – max 5 personer
  • at puttegreen er åben – max. 5 personer

FØLG NEDENSTÅENDE ANBEFALINGER

• Privat spil kan foregå i op til 4-bolde.
  • Spil foregår blandt spillere fra samme husstand eller med faste spillemakkere
  • Hold min. 2 meters afstand til andre golfspillere.
  • Ankomst til golfbanen sker tidligst 10 minutter før starttid eller umiddelbart før opvarmning på træningsfaciliteterne i forbindelse med spil. Spillerne kører hjem umiddelbart efter at runden er færdigspillet – undgå forsamling på p-pladsen.
  • Flaget forbliver i hullet og må ikke berøres.
  • River er taget ind – ret evt. fodspor med din fod eller en kølle.
  • Sørg for, at der ikke opstår kø på golfbanen. Der bør ikke lukkes igennem. Falder en bold bagud, bør spillerne samle bolden op og følge op, så de er i tempo med de andre bolde.
  • Ønsker du at gå 1, 2, eller 3 bold kan du selv “lukke” bolden med fiktive spillere. Se vejledning her.
  • Book dig IKKE på en tid hvor der står andre spillere uden forudgående aftale
  • Overhold din starttid – gå ikke ud før selvom der er plads
  • Der startes kun på hul 1  – altså INGEN start fra hul 10
  • Greenfee betales online ved booking af tid eller på mobilpay 77133.
  • Sekretariatet bekræfter alle starttider hver morgen
  • Du skal selv udskrive scorekort fra hjemmesiden her eller du kan finde scorekort på Golfbox-app eller GLFR-app.
  • Touch-skærme i klubhuset er ikke tilgængeligt
  • Læs mere omkring banen og træningsfaciliteter her.

GOD CORONA ETIKETTE – SKAL OVERHOLDES

• Er du syg eller har symptomer, så bliv hjemme
  • Hold den anbefalede afstand til golfklubbens ansatte/frivillige og efterlev deres anvisninger
  • Hold minimum to meters afstand til andre golfspillere
  • Undgå fysisk kontakt med andre golfspillere og deres bolde/golfudstyr/scorekort. Lad være med at give hånd eller kramme før og efter runden.
  • Følg sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger i forhold til at minimere smittespredning

TRÆNING

Du kan nu booke trænings-lektioner hos Steffen via Golfbox. På bookingsiden kan du se hvilke lektionstyper du kan vælge imellem. Betaling af undervisning foregår direkte på bookingsiden.

Kontakt Steffen hvis du har spørgsmål her.

Pas på dig selv og hinanden!