Turneringer

Krigsveteran Cup 26/8-2017

torsdag d. 27. april 2017 kl. 09:53

Efter en positiv Krigsveteran CUP i 2016 vil vi gerne indbyde til en ny turnering i 2017.

I år er det for alle krigsveteraner - fremvisning af veterankort før start er et krav.

Krigsveteran Cup afholdes i Horsens Golfklub Par 3 bane lørdag d. 26. august 2017 kl. 11.00:

• Max 36 deltagere - "først til mølle" princippet.
  • Spillererfaring er IKKE et krav.
  • Deltagelse er gratis – udgifter søges dækket af sponsorer.
  • Turneringen spilles på 9-hullers par 3 bane (En bane hvor der ikke er så langt fra det sted man slår bolden ud (teested) til greenen hvor bolden skal i hul)
  • Der spilles i to rækker (1 - PTSD/Sårede i tjenesten og 2 - rækken med veteraner blandet)
  •  Turneringens vinder, er den person, der har flest stableford point.
  • Golfudstyr stilles til rådighed, men eget udstyr kan naturligvis bruges.
  • Der vil være frivillige hjælpere, som følger alle spillere/hold, så man kan føle sig tryg.
  • De frivillige hjælpere tæller slag og svarer på spørgsmål om spillet.
  • PTSD sårede i tjenesten må godt melde sig til i række veteraner blandet men ikke omvendt,

Vi håber, at der er mange veteraner i det danske land der vil prøve denne form for sport og konkurrence.

Man må invitere Foreningernes støttevenner, deltagernes familie og venner m.fl. som publikum.

_____________________________________________________________

TILMELDING senest fredag d. 18. august 2017:

Tilmelding sker til "Golf for alle" på email: golfforalle@gmail.com

Anfør Fornavn - Efternavn i mailen ved tilmeldingen.

_____________________________________________________________

Spørgsmål kan rettes til Bjarne Pedersen, 22199184 eller på mail: golfforalle@gmail.com

Arrangørerne:

Per Nielsen (Krigsveteran)
Harald Jensen (Krigsveteran)
Bjarne Pedersen (foreningen "Golf for alle")

• Baggrund:

PTSD Golfturnering for Veteraner tilbydes for anden gang i Norden.

Golf er en fantastisk sport, som giver motion, frisk luft, mindre stress, koncentrationstræning, fysiske udfordringer og sociale kompetencer.