Junior

Tank billigt - Støt juniorerne

onsdag d. 9. december 2015 kl. 13:32

Støt Horsens Golfklubs juniorer hver gang du tanker

OK har indgået en sponsoraftale med juniorafdelingen i Horsens Golfkub.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Horsens Golfklubs juniorer.

Støt lokalsporten ekstra meget!

Støt ekstra med el fra OK

Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil

Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Leyla Krainert på 2984 7953 eller phan_leyla_krainert@hotmail.com.

Vi håber at rigtig mange medlemmer vil støtte op omkring juniorafdelingen.
(der ligger materialer i klubben omkring ovennævnte)

Juniorudvalget