Foredrag – Marianne Jeppesen

At være leder er ligesom at være

fodboldtræner

Der er fart over feltet, når Marianne Jeppesen trækker i arbejdstøjet. Hun er en ekstrem udvikler, der hurtigt skifter job med det formål at sætte gang i hjulene, hvor hun kommer hen. Missionen er at spille sine medarbejdere gode og på den måde gøre sig selv overflødig og klar til næste udviklingsprojekt.

Marianne Jeppesen har gejst. Det lyser ud af øjnene på hende, allerede da hun træder ind i lokalet med sin leopardmønstrede trøje, rødbrune hår og ditto lakerede negle.

Den 1. februar i år startede hun nyt job som direktør for kulturhuset RemisenBrande. Dagen forinden blev hun bogstavelig talt klappet ud som afgående citychef i City Vejle. Og før det tæller cv’et en række andre topposter, heriblandt en chefstilling i MEETING Horsens.

»Jeg tror, mine kollegaer vil beskrive mig som et højenergisk, stressende menneske,« ler hun. »Mit hoved spinner altid derudad med ting, som holdet og jeg skal huske. Men de vil også sige, at jeg er meget favnende omkring mit hold, og at jeg er stolt af de spillere, jeg har. Det gør mig glad at sige det til dem, og jeg bilder mig ind, at de også bliver glade for at høre det,« siger Marianne.

Læs hele artiklen her:

https://notionbusiness.dk/blog/vaere-leder-er-ligesom-vaere-fodboldtraener

Ønsker du at tilmelde dig til kvinder og golf.

Tryk på link : Indmeldelse – Horsens Golfklub

Vælge kategori Kvinder & Golf,  tryk indsend blanket.

Efterfølgende vil du modtage bekræftelsesmail