Kursus nye golfregler 2019

Dette kursus er fuldt booket - der kommer nye datoer senere

NYE GOLFREGLER 2019

De nye golfregler, som træder i kraft 1. januar 2019, er ikke mindst lavet for at forenkle de nuværende regler og fremme spilhastigheden. Regelændringerne er gennemgribende og vi ønsker at vore medlemmer bliver grundigt instrueret deri. Vi vil derfor hen over efteråret afholde kurser i reglerne.

Vi har aftale med Jan Rye - Formand for turnerings- og regelkomitéen i DGU, ET dommer og oversætter af de nye regler - at han bl.a. tirsdag d. 27. november fra kl. 18.30 afholder et lille kursus i reglerne.

Kurset starter kl. 18.30 - men vi har aftalt med Caféen at der vil være mulighed for et godt måltid mad og kaffe til kr. 95,- fra kl. 17.30.

Der kan deltage 80 personer på kurset. Tilmelding på Golfbox under "Klubturnering" - efter først til mølle-princippet.

Yderligere kursusdage vil blive opslået senere.

Ved spørgsmål kontakt Hans Lomholt, tlf. 2171 0373 - hans.lomholt@gmail.com

27. nov 2018