Endelig fik vi igen mulighed for at gennemføre Ægteparturneringen i Horsens Golfklub, som har været aflyst på grund af Corona de sidste 2 år.

Det har været en stor fornøjelse at møde alle deltagere i super godt humør ved starterhuset. Vores hovedsponsorer har været til stede med flag og startkits, håndtryk og held og lykke med runden. 1000 tak til Estate v. Michael Jessen, Vestjysk Bank, Brædstrup VVS, og Roesgaard.

Efter hul 10 har vi igen været så heldige, at Lagkagehuset har sponsoreret lækker chokolade- og gulerodskage til alle 4 runder. Mokka T har leveret kaffe og te, og Pernille og Henrik har stået for brygningen. Også en kæmpe stor TAK til alle for det. Det er virkelig noget man ser frem til midt på runden. Det betyder noget for både humøret og energien til de sidste 8 huller.

I år var 34 par tilmeldt, og hvilke 34!! Festen lørdag d. 10. september blev afholdt med lækker mad og god service fra Amalielund Mad`s ansatte. Et 3-mands-orkester spillede op til dans i et par timer, og der var rigtig gang i dansefødderne. Stemningen var ganske gemytlig lige til kl. 2 for de sidste. 

Årets vindere blev kåret. Der var præmier til samtlige 1. 2. 3. 4. og 5. pladser i hver match, nærmest flaget på alle par 3 hullerne, og bedste placering på alle par 5 huller sammenlagt. 

I den gennemgående match var der præmier til de første 20, en sand gaveregn! Dette kan kan kun lade sig gøre med kæmpe stor opbakning fra masser af lokale sponsorer. Tusind tak til alle. 

Mona og Poul Juul Jensen tog velfortjent 1. pladsen. KÆMPE STORT TILLYKKE til dem. 2. pladsen gik til Gitte Oudal Mikkelsen og Poul Rasmussen og 3. pladsen til Ann Vestergaard Jensen og Claus Bo Jensen. STORT TILLYKKE til dem også. Næste års Ægtepar-turneringsudvalg består som altid, af de 3 bedst placerede. Rigtig god arbejdslyst, og glæd jer, det er en ekstra gevinst ved at vinde:-) 

Vi ses i 2023 til en af de mest traditionsrige og (normalt) største turneringer i Horsens Golfklub.  

Ægteparturnerings-udvalget 2022