Fritspilsordning 2017

mandag d. 12. december 2016 kl. 09:38

ATTRAKTIVT TILBUD TIL MEDLEMMERNE I GOLFKLUBBERNE

Himmelbjerg, Hedensted, Juelsminde, Odder, Skanderborg, Aarhus og Horsens

Bestyrelserne i de 7 klubber (Østjysk Golf Ring) har endnu engang indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle 7 baner.

Tilbuddet er et tilkøb, der kan foretages og prisen for 2017 er kr. 900,-.

På kontoret købes et fritspilsbagmærke, som bæres synligt.

Mærket kan købes af fuldgyldige medlemmer med hjemmeklub i en af de 7 deltagende klubber.

Medlemmer, der ikke ønsker at tilkøbe fritspilsmærket, kan spille til kr. 250,- i greenfee i de øvrige 6 klubber. Juniorer spiller gratis i klubberne i Østjysk Golfring.

Fritspilsmærket er personligt (forsynet med navn, klubnummer og fritspilsnummer) og kan ikke overdrages til andre. Hvis bagmærket bliver misbrugt, vil det blive inddraget og misbruget blive indberettet til hjemmeklubben.

Spillere med fritspilsmærke skal logge sig på Golfbox (Probox24 i Himmelbjerg) i de respektive klubber og bekræfte deres tid.
Der er ikke længere en greenfeebog, der specielt er til Østjysk Golf Ring.

Det hele foregår via tidsbestillingen/-bekræftelse.
HUSK det! - ellers spiller du ulovligt.

Betaling af fritspilsbagmærket sker via opkrævning med 1. rate kontingent 2017 eller efterfølgende faktura.

Husk at kortet skal bestilles på forhånd på e-mail: info@horsensgolf.dk eller pr. tlf. 7561 5151.

Bestyrelserne i:

Hedensted Golfklub, Juelsminde Golfklub, Odder Golfklub,

Himmelbjerg Golfklub, Skanderborg Golfklub, Aarhus Golfklub og Horsens Golfklub.